Latimer London, W10

about

Warehouse conversion over four floors, with three bedrooms and three bathrooms.

The main open plan living space is on the ground floor, and is filled with an eclectic mix of furnishings. With exposed brick, concrete features, exposed RSJ’s, and original wood floors, the design has remained sympathetic to it’s original construction. The extension to the rear is majority glazed which allows for great daylight into the living areas. Beyond the kitchen is a walled courtyard garden, with direct street access.

An open staircase with an atrium skylight leads to the upper floors and to the large roof terrace above.

There is a further bedroom and bathroom located on the first floor which the owner uses as his private workspace. These rooms can be made available by prior notice, but otherwise the owner will be present and working within this space.

There is one parking space that can be available in the driveway, and it is on street pay and display for further vehicles.

 

More

save PDF