Forest Hill London, SE23

about

This is a converted warehouse building with just over 2,500 sq ft of internal space, situated on a cobbled mews in South East London.

This London location property has been renovated to create an interesting family home, arranged around a double height atrium with oak staircase. There is a sitting room on the ground floor with open plan contemporary white kitchen with central island. At the entrance of the property is a large studio space with an exposed brick wall and industrial style windows. The front of the building opens up almost completely, providing fantastic access with a triple width folding door.

On the first floor are a selection of bedrooms and a second sitting room. An office space commands one entire wall of the galleried landing area. Above is a sliding glass roof, and access to the roof terrace.

There is residents parking only at this location. A limited number of permits can be provided for an additional cost.

More

save PDF