Hugo London, SE3

about

A newly constructed location house on a private estate in Blackheath.

From the exterior this detached property appears relatively modest, however the interior space extends to include four bedrooms and three bathrooms, a formal sitting room and a large open plan kitchen, living and dining room to the rear with a well proportioned garden with patio.

The finish is distinctly contemporary throughout with some attractive design choices. The main sitting room at the front of the house is extended to the full width of the property, with dual aspect windows. The staircase is open plan to the sitting room and features a modern glass balustrade.

Beyond the staircase leads to the open plan kitchen, living and dining space where the floor covering switches to concrete, and a large stainless steel island commands the boundaries of the kitchen. Full height and width glazed panels provide views out to the garden, and a glass section slices through the roof allowing natural light to pour in.

The raised garden room sits comfortably in the rear right hand corner. Remaining open plan, but separated by part-partition walls, this is a comfortable seating and conversation area with full height glazed doors providing direct access to the paved patio area, and views over the rest of the garden.

The rear garden has a self-contained summer house with two separate rooms, which can be used for shooting or for storage.

There is one parking space in the driveway, and additional vehicles can park on the road as there are no restrictions currently.

More

save PDF