Longstone London, NW10

about

A Victorian terraced property with contemporary extension.

The double height rear extension is the main draw of this shoot location. It holds the open plan kitchen, living and dining spaces. The owners have selected interesting features such as the black tiled floor and a sleek black kitchen with island. The den-like seating area has a centrally positioned log burner zoning this space to create a more intimate room within a room. The generous open dining space has large dining table and there is a glass sliding doors providing access to the rear terrace and garden.

There is a formal sitting room to the front of the house, and a cantilevered staircase in the hall gives access to the upper floors where there is a selection of bedrooms and bathrooms, all with a contemporary feel.

 
Similar Location Houses in London

 

More

save PDF