Montrose London, SW4

about

At approximately 6,700 sq ft. this magnificent converted school house in Clapham has been cleverly arranged to maximise the feeling of space and light.

The main living space has a double height ceiling and measures approximately 36ft x 35ft. A huge expanse of glass allows for great natural light, with views into the courtyard garden. Clever trellis planting in the outside space has created lovely green views from the living room (in the summer months). A large beautiful marble fireplace with open fire is the focal point of the sitting area, and is surrounded by a U-shaped seating arrangement. The oak floor is complemented by simple clean white walls.

The kitchen has an open plan feel to the living room, although in a separate space. The windows to the side of the property share the same courtyard view as the lounge but the kitchen also benefits from bi-fold doors to the rear with access to a further courtyard garden. With interesting arched mirrors on the property at the rear, the view from the kitchen has a slightly Mediterranean feel. The counter tops are stainless steel and a bespoke island has been made in a matching finish. The floor is polished stone.

Parking here is on-street meter parking.

Refine your location search by using our Location Search page, or view more of our available London location houses.

Underground stations

  •  Clapham Common

Overground stations

  •  Clapham Junction

Tags:

More

save PDF