Peckham London, SE15

about

This Victorian terraced townhouse arranged over 5 floors was recently renovated to create a stylish and elegant family home.

With an extension to the rear, the lower ground floor living space has been maximised to create a contemporary live in kitchen, with floor to ceiling glazing out to the garden. The formal sitting rooms to the raised ground floor have remained to the front of the house and feature beautiful original fireplaces and high ceilings. The entrance hall now features a colourful tiled floor with dark painted woodwork.

To the upper floors are four bedrooms each individually designed, and three bathrooms. The master suite has beautiful panelling to both the bedroom and bathroom, and features a freestanding bath.

Residents parking outside the property, and pay and display parking nearby.

More

save PDF