Shelter London, SW18

about

An architectural property in London with a paired back, minimalist style.

Arranged around a central courtyard, the open plan living spaces are flooded with natural light.

The courtyard which sits at the basement level has a fantastic living wall that stretches right up to the roof level of the ground floor, providing a huge wall of luscious greenery. Large sliding doors give access from the kitchen and also the sitting room to provide access to the courtyard. At ground floor level there is the gallery like entry way to the house, and the main sitting room and home office. A footbridge allows secondary passage from the entrance way to the main sitting room.

On the first floor are three good sized bedrooms. Each have en-suite facilities.

 

 

Underground stations

  •  Clapham Junction

Tags:

More

save PDF