William London, SE15

about

A Victorian double fronted detached property with large contemporary kitchen extension.

A wide front door (1.1m) opens to light hallway with stairs ahead. To left is a light reception room with one full wall of bookshelves over doorway. Open fireplace. French windows to terrace and large garden, with shutters. Arched window with shutters looks out to street. Walls painted yellow. Wooden floors.

To the right is a second reception room currently used as a playroom, currently undecorated. Wooden floors. Arched window with shutters out to street. Double doors lead to inner hallway/kitchen.

Central hallway with concrete pink/white tiles (Bert & May). Cloakroom (wallpaper Barneby Gates). Utility room and store.

Large kitchen with central island. Pitched ceiling with two glass crittal-style slide-away walls. Units painted Farrow & Ball Inchyra Blue, island Railings. Wooden floor (Dinesen douglas fir wideboards)

Upstairs is carpeted throughout.

The landing has a floor-to ceiling window over garden. Four bedrooms. One en-suite shower room. One family bathroom.

Off-street parking for one car can be made available by prior arrangement. Free on street parking for additional vehicles.

Access to the garden is possible through the garage.

Underground stations

  •  Oval

Overground stations

  •  Peckham Rye

Tags:

More

save PDF